Politika varstva zasebnosti

Politika varstva zasebnosti

Wafit je spletna trgovina, ki uporabnikom ponuja velik spekter fitness opreme.

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v obsegu, potrebnem za izpolnitev naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in vso potrebno komunikacijo povezano z naročilom. Osebni podatki so ime in priimek, naslov, elektronska pošta in telefonska številka.

Do podatkov, shranjenih v zbirki podatkov wafit.si, imajo dostop pristojni sodelavci spletne trgovine. Vsi zbrani podatki se hranijo na varnih strežnikih ob upoštevanju in spoštovanju veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in njihove obdelave. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam.

Za upravljanje z zbirko podatkov Wafit je odgovoren Boštjan Brumen, programer.

Če želite spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke ali če želite izvedeti, kateri vaši osebni podatki so shranjeni na našem strežniku, lahko do njih s svojim geslom kadarkoli dostopate tukaj .

Vsi zbrani osebni podatki se izbrišejo po petih letih od vašega zadnjega vpisa, popravka ali privolitve za obnovitev vpisa v bazo.

Če želite prejemati informacije o novostih v ponudbi, akcijah, razprodajah, odprodajah se lahko naročite na storitev elektronskega obveščanja Wafit novice. V svojem profilu odkljukajte okence „Dovoljujem pošiljanje Wafit novic na moj elektronski naslov.“ in vaše osebne podatke (ime in priimek in elektronski naslov) bomo uporabili za elektronska obvestila.

Prejemanje elektronskih obvestil lahko kadarkoli v celoti prekličete ali z odjavo skozi poslano sporočilo ali tukaj ali z elektronsko poštno na naslov bostjan.brumen@wasup.si.

 

Podjetje Wasup d.o.o. uporabnikom zagotavlja varovanje vseh njihovih osebnih podatkov. Vsi posredovani osebni podatki uporabnikov so namenjeni izključno uporabi v spletni trgovini Wafit ter administraciji storitve, te podatke pa bomo uporabljali ali razkrili le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem zbirala oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletne strani, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani, nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje, nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska spletne strani, kar upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Piškotke spletne trgovine wafit.si lahko popolnoma zavrnete, vendar bo delovanje spletne trgovine zaradi tega okrnjeno. Podatkov, zbranih preko piškotkov, ne posredujemo tretjim osebam.

Piškotek 1: Z njim opravljamo statistično analizo uporabnikov. Rezultati nam omogočajo izboljševanje delovanja programa spletne trgovine.

Piškotek 2: Z njim povezujemo spletno trgovino s socialnimi omrežji.

Piškotek 3: Z njim omogočimo objavo oglasov partnerskega oglaševalskega sistema. 

Podatkov, ki jih zbiramo na tak način, ne posredujemo tretjim osebam.

Piškotke lahko zavrnete, vendar bo stran zaradi tega rahlo okrnjena.

Prijavi se na naše e-novice